EN

IT

kdo smo

»Uspelo nam je ohraniti trte stare 50 let. Vsako leto, nam z naporom, navdušenjem, sposobnostjo prilagajanja naravi, podnebju, vremenu, uspe ohranjati in pridobivati zdravo grozdje. S tem naše penine odražajo bogastvo, subtilnost in eleganco velikega terroirja, ki ga imamo. Samo z obdelavo narave v njenem sožitju si nagrajen s kakovostnim grozdjem.«

domačija

Kljub temu, da lahko naša vina uživate v številnih restavracijah, vas srčno vabimo, da jih preizkusite tudi v našem hramu. Urejen degustacijski prostor sprejme več kot 30 ljudi, kjer vam na vašo željo predstavimo tako linijo penin kot mirnih vin.

 

Izkušnjo popestrimo s suhimi mesninami najvišje kakovosti, kot so domači pršut, panceta, vratovina, suha prata in klobase ter z okusno vloženo zelenjavo. K degustaciji sodi še ogled kleti, lahko tudi vinograda, po predhodnem dogovoru pa vam z veseljem prikažemo postopek proizvodnje penin.

DOBRODOŠLI

 

Z veseljem vam bomo predstavili našo klet in vina. Boste v skupini? Pokličite nas in uredili bomo pogostitev v našem degustacijskem prostoru!

 

VINA SANABOR

Ravnje 10, 6222 Štanjel, Slovenija

M +386 51 619 204

info@vinasanabor.si

© 2017 Vina Sanabor. Vse pravice pridržane. Oblikovanje in izdelava: FELICIJAN SEDMAK

© 2017 Vina Sanabor. Vse pravice pridržane. Oblikovanje in izdelava: